Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

073-310 31 42

 

PR's Måleri AB, Karlskrona, målare

Kontakta oss!


Tel. 073-310 31 42 Robbin
Tel. 070-964 70 74 Peter
E-mail: info@prsmaleri.se
Adress: Tennvägen 10, 371 50 Karlskrona

Samarbetspartners

Vi jobbar i nära samarbete med lokalt förankrade byggföretag och hantverkare som håller våra höga kvalitetskrav och kan på så sätt säkerställa hållbara och snygga slutresultat av högsta kvalité.

Här finns vi!

Anlita PR´s Målerifirma för proffsigt måleri!

Alla medarbetare på PR´s Måleri har ca 5-10 års erfarenhet i branschen. Vi har över 10 medarbetare. Vi utför allt inom vår målerifirma; inom- och utomhusmålning, tapetsering, golvläggning och trapprenoveringar m.m. Företaget vänder sig både till privata och företag. Vi har många byggfirmor som uppdragsgivare. Vi finns i Karlskrona och åtar oss uppdrag där, men vi tar givetvis även jobb i hela Blekinge och upp mot Kalmar.

 

Vi lämnar en nöjd kund garanti till alla kunder, samt alltid ett gratis hembesök där vi tillsammans går igenom vad som ska göras. Vi lämnar gärna förslag på material osv.

 

Med lång erfarenhet i branschen har vi skapat många nöjda kunder. Vi har fått många jobb tack vare vår pålitlighet och ärlighet. Vårt mål är att se till att antalet nöjda kunder hela tiden blir fler, och vi blir glada och stolta när gamla kunder återvänder till oss när de behöver våra tjänster igen. Vi lämnar gärna referenser från tidigare kunder. Detta för att du som ny kund ska kunna vara säker på att du anlitar skickliga målare.

 

Ring oss redan idag för mer information!

 

måleri  måleri

Kontakt

Petrob S Måleri AB


Tennvägen 10
371 50 KARLSKRONA

Kontakta oss
Email
Tel: 0455-103 14
Tel: 073-310 31 42
Översikt